Heeft u een vraag?

Contact

Welkom in ons café in de gezellige theaterbuurt
Winter en zomer de beste plek in de theaterbuurt

Op zoek naar een café in de theaterbuurt te Antwerpen? Dan zit u hier goed. Dat Café Christoffel een gezellige bruine kroeg is, weten onze vaste klanten al lang. U kunt bij ons terecht voor een frisse pint bier, een bruisende frisdrank of een verwarmende koffie of chocomelk. Ook liefhebbers van iets sterkers komen bij ons zeker aan hun trekken. En probeer zeker ook onze snacks eens.

De ideale plek om winter en zomer te genieten

In de winter kunt u zich binnen verwarmen in een uniek, rustiek kader. Van zodra u er binnenkomt, voelt u de sfeer van een echt café van vroeger. In de zomer is ons terras de ideale plek in ’t Stad om er in de zon te genieten van de passage in de buurt.

Iedereen is welkom in ons bruisend café

Jong en oud komt hier graag langs om uit te rusten na een bezoek aan de markt, naar sportwedstrijden te kijken of om gewoon te kletsen met andere cafébezoekers. Er valt altijd wel wat te beleven want er worden regelmatig evenementen georganiseerd.

Twijfel niet en kom eens langs

Nog niet overtuigd? Blader dan eens in ons fotoboek en snuif alvast de sfeer op. Vraag zeker ook naar meer informatie over de huur van onze feestzaal. Ideaal voor kleine familiefeesten of clubvergaderingen.

Horeca Christoffel Bvba

Nieuwstad 2
2000 - Antwerpen


Tel.: 03 500 05 21 03 500 05 21
BTW BE 0839.233.211

Waarom voor ons kiezen?

  • Café
  • Verhuur
  • Snacks
  • Sportwedstrijden volgen